Το πιο πλήρες site αυτοκινήτου στην Ελλάδα, το gocar.gr, απέκτησε ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό περιοδικό. Το GOCAR magazine είναι το μοναδικό ελληνικό περιοδικό αυτοκινήτου για το iPad που διατίθεται δωρεάν για download από το Newsstand του ηλεκτρονικού καταστήματος της Apple.

Πλήρως διαδραστικό, το GOCAR magazine υιοθετεί όλες τις σύγχρονες μορφές «ανάγνωσης» ενός ψηφιακού περιοδικού, μετατρέποντας το «ξεφύλλισμα» του σε ένα παιχνίδι αλληλεπίδρασης του αναγνώστη με την «ταμπλέτα» του. Πάτησε στην οθόνη του iPad για να διαβάσεις περισσότερες πληροφορίες για κάποιο θέμα ή να απολαύσεις ένα εντυπωσιακό video. Σύρε το δάχτυλο σου στην οθόνη για να ξεφυλλίσεις τις σελίδες του και να ανακαλύψεις το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που συνοδεύει τα θέματα του. Περίστρεψε την οθόνη για να εμφανιστούν φωτογραφίες ή video σε fullscreen. Τρίψε την επιφάνεια για να αποκαλυφθείπλήρως μια φωτογραφία. Κούνησε το iPad για να εμφανιστεί κάτι νέο στην οθόνη σου. Αυτές και αρκετές ακόμα δυνατότητες είναι διαθέσιμες στο GOCARmagazine, ζωντανεύοντας στα μάτια σου, κάθε αυτοκίνητο ή θέμα που βρίσκεται στις σελίδες του.

Μοναδικό είναι και το περιεχόμενο του GOCAR magazine. Κάθε τεύχος του αποτελείται από πλούσια πρωτογενή θεματολογία για νέα μοντέλα και τάσεις, testdrives, αναλύσεις από τη Formula 1 και άλλα πρωταθλήματα, ενδιαφέροντα άρθρα για την ιστορία της αυτοκίνησης και τις πράσινες μορφές μετακίνησης. Πρωτότυπες στήλες, όπως ζώδια και αυτοκίνητο, τεχνολογία και παρουσίαση games, δίνουν ξεχωριστό ενδιαφέρον στην ύλη του περιοδικού. Επίσης, στο GOCAR magazine θα βρεις τον πιο πλήρη οδηγό αγοράς για νέα μοντέλα, ο οποίος διαθέτει αναλυτικά τον εξοπλισμό και τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά για όλες τις εκδόσεις της αγοράς.

To περιοδικό υλοποιήθηκε από την apps4mags και την nemo|online| για λογαριασμό του gocar.gr.

To GOCAR magazine είναι διαθέσιμο δωρεάν για download στο ΑppStore για να το κατεβάσετε πατήστε εδώ. Κατέβασε ΤΩΡΑ το πιο διαδραστικό περιοδικό για το αυτοκίνητο και οδήγησε εσύ τις σελίδες του! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: http://www.gocar.gr/magazine/ipad.html

Tagged in : GOCAR, iPad Magazine, Περιοδικό Αυτοκινήτου,