Ο Όμιλος Αττικών Εκδόσεων και η Victory καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των media και των πνευματικών δικαιωμάτων, φέρνουν στην Ελλάδα την τηλεόραση του μέλλοντος ilovetv.gr, με την τεχνολογική υποστήριξη της nemo|online|!

To ilovetv.gr είναι μια πρωτοποριακή υπηρεσία, μοναδική στην Ελλάδα, που ανοίγει το δρόμο προς την διασκέδαση του μέλλοντος μέσω του ‘Ιντερνετ. Για πρώτη φορά το κοινό παίρνει την TV στα χέρια του, αποφασίζοντας τι θα δει και πότε θα το δει, φτιάχνοντας χωρίς διακοπές για διαφημίσεις! Οι τηλεθεατές γίνονται καναλάρχες,  διαμορφώνοντας το δικό τους πρόγραμμα θέασης με τις αγαπημένες τους σειρές, το οποίο μπορούν να παρακολουθήσουν όπου και όποτε θέλουν. Η διαδικασία είναι πολύ γρήγορη και απλή. Για την εξοικείωση του viewer με το ilovetv.gr, οι Αττικές Εκδόσεις και η Victory Media προσφέρουν Δωρεάν δοκιμή σε όλους. Με μια απλή εγγραφή όλοι έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο του iLoveTV. Συγκεκριμένα, μια εβδομάδα στη διάθεση τους, για να απολαύσουν εντελώς δωρεάν έως και 5 ώρες θέασης όποιων επεισοδίων θέλουν από τις 36 διαθέσιμες σειρές (συνολικά 2.500επεισόδια)!

Χάρη στο ilovetv.gr οι τηλεθεατές έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν στην υπηρεσία και να απολαύσουν τις αγαπημένες τους σειρές σε οποιαδήποτε συσκευή (τηλεόραση, υπολογιστής, tablet, κινητό) και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας επιθυμούν. Κατά αποκλειστικότητα θα μπορούν να παρακολουθήσουν τη συνέχεια των σειρών ‘Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής’ και ‘Καρανταγί’ που προβλήθηκαν στην ιδιωτική τηλεόραση. Επιπλέον Magic City, White Queen, Borgias, Spartacus,Grand Hotel είναι μόνο κάποιες από τις top, δημοφιλείς σειρές που προβάλλονται στο ilovetv.gr.

Καινοτομία αποτελεί και ο τρόπος συνδρομής, ο οποίος καταργεί το παραδοσιακό συμβόλαιο δίνοντας τη δυνατότητα αγοράς μηνιαίας κάρτας (προπληρωμένου χρόνου iLovetv) από το περίπτερο! Η μηνιαία συνδρομή στο ilovetv.gr κοστίζει μόνο 9,99€ και εκτός από τα περίπτερα μπορεί να γίνει και με πιστωτική Χωρίς υποχρέωση συμβολαίου, χωρίς καμία δέσμευση!

facebook    www.facebook.com/ilovetv.gr

YouTube      www.youtube.com/user/iLovetvGRr

Tagged in : ilovetv, Digital Video, TV Series,