Υπάρχει καλύτερος τρόπος να γιορτάσει κανείς τα γενέθλια ενός χρόνου λειτουργίας; Εμείς πάντως δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάποιον καλύτερο από το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Tablet Edition που απέσπασε το GOCAR Magazine στα Digital Media Awards 2014. Ένα βραβείο που τοποθετεί το GOCAR Magazine μπροστά στις εξελίξεις του χώρου των ψηφιακών εκδόσεων για το αυτοκίνητο κι όχι μόνο.

Η διάκριση του GOCAR Magazine έρχεται ως επιβράβευση για το μοναδικό ελληνικό περιοδικό αυτοκινήτου για το iPad και το μοναδικό με ελληνική πλατφόρμα έκδοσης (apps4mags). Ταυτόχρονα, αποτελεί μια επιβράβευση για τις προσπάθειες του συνόλου της ομάδας του GOCAR Magazine να δημιουργήσουν ένα περιοδικό με πρωτογενή θεματολογία που κρατάει πλήρως ενημερωμένο τον αναγνώστη για ότι συμβαίνει στο χώρο του αυτοκινήτου, μετατρέποντας παράλληλα το «ξεφύλισμα» του σε ένα παιχνίδι αλληλεπίδρασης του χρήστη με την “ταμπλέτα” του. Στοιχεία που αποτέλεσαν και κριτήρια επιλογής του GOCAR Magazine ως χρυσού νικητή της κατηγορίας Best Tablet Edition.

Το χρυσό βραβείο του GOCAR Magazine στα Digital Media Awards αποτελεί και μια δέσμευση για την ομάδα μας ώστε να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και ενθουσιασμό τις προσπάθειές μας, εμπλουτίζοντας την πλούσια ύλη και τη θεματολογία του με νέο ελκυστικό περιεχόμενο.

post-image
Τα Digital Media Awards αποτελούν ένα νέο θεσμό της Boussias Communications, με σκοπό να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές και προϊόντα στις Ψηφιακές Εκδόσεις και Μέσα. Στην κριτική επιτροπή των βραβείων, της οποίας πρόεδρος ήταν η κ. Μπέττυ Τσακαρέστου, Επίκουρη Καθηγήτρια στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, συμμετείχαν επιφανή στελέχη από το χώρο των Media και της διαφημιστικής αγοράς του digital.

Tagged in : GOCAR, iPad Magazine, DIME Awards, Περιοδικό Αυτοκινήτου