Αχ, είναι ωραίο να βραβεύεσαι. Λειτουργεί ως επιβράβευση, ότι κάτι σωστό –σε ένα βαθμό- κάνεις βρε αδερφέ. Και η χθεσινή μέρα έκρυβε μια όμορφη και σημαντική διάκριση για το deasy.gr, για το site μας, που βραβεύτηκε με Silver Award στην κατηγορία Best Thematic Sites των Digital Media Awards 2014, ένα νέο θεσμό που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά φέτος από την Boussias Communications.

Ένα βραβείο, που μοιράζεται εξίσου σε όσους είχαν την ιδέα της δημιουργίας του site πριν 5 χρόνια, στους ανθρώπους της nemo|online| που αυτά τα 5 χρόνια στηρίζουν σταθερά τη συγκεκριμένη προσπάθεια και βεβαίως σε όλους όσους έχουν γράψει έστω και μια γραμμή κειμένου όλα αυτά τα χρόνια. Είτε συνεχίζουν να είναι μαζί μας, είτε λόγω συνθηκών δεν συνεχίσαμε να είμαστε μαζί.

Σ’ αυτούς λοιπόν, στον Περικλή, στον Νίκο, στον Γρηγόρη από την Ιαπωνία, στον Τάσο (από τη Σουηδία πια) στον Βαγγέλη, στον Βασίλη, στον άλλο Γρηγόρη, στη Σοφία, στη Νίκη, στη Νατάσσα, στην Ειρήνη, στο Φώτη, στη Ζοζέλα, στην Αλεξάνδρα, στον Μιχάλη ανήκει το βραβείο. Και στον Νώντα και στην Εύη, τους φωτογράφους μας. Στον Χρήστο και στον Σωτήρη. Στην Ελενίτσα, στον Νίκο και στην Έλενα, στη Δήμητρα, στον Ντίνο, στα παιδιά του Gocar.gr που ανταλλάσσουμε καθημερινά απόψεις εδώ στο γραφείο.

Μάλιστα, για αυτά τα παιδιά χαρήκαμε ακόμα πιο πολύ που απέσπασαν το δικό τους χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Tablet Edition, για το GOCAR MAGAZINE, αποτελώντας από πέρυσι το μοναδικό ελληνικό διαδραστικό περιοδικό αυτοκινήτου που "διαβάζεται" αποκλειστικά στο iPad.

Θα κλείσουμε με ένα ευχαριστώ προς τα μέλη της Επιτροπής των Digital Media Awards 2014 για το βραβείο που μας έδωσαν, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη χρονιά. Γιατί όχι και σε... άλλες κατηγορίες των βραβείων.

H oμάδα του deasy

Tagged in : DEASY, Τεχνολογία, DIME Awards,